2012-04-30 08:01:12• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp - Oroszlán: ma könnyen megbánthat valakit

Napi horoszkóp április 30-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Talán úgy érzi, társa túl ridegen, túl kimérten bánik önnel. Hogy a hatékonyság a kapcsolatukban fontosabbak, mint az érzelmek. Az élet apró dolgaiban is meg kell azonban látnia a szeretetet. Mint például egy tányér leves.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem akarja megbántani az embereket, ám néha elkerülhetetlen a konfliktus. Nem lehet mindig ön az, aki elviszi a balhét, aki mindent megcsinál, amiről mások nem gondoskodnak. Álljon ki végre magáért!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jó lenne, ha pénzügyek terén végre némi önmérsékletet tanúsítana, mert úgy tűnik, az utóbbi időben nagyon is elszaladt önnel a ló. Most viszont kitűnő lehetőséggel szolgálhatnak a csillagai arra, hogy helyrehozzon régi baklövéseket.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jó lenne, ha megtartaná magának némely tudását. Illetéktelenek kezébe kerülve az információ olyan fegyver, ami visszafelé is elsülhet. És a végén még önt éri vád, mint a hír forrását. Ismeri a régi mondást: „Ne szólj szám…”

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma könnyen megbánthat valakit egy meggondolatlan megjegyzésével. Ön talán nem is sejti, de túlságosan is igaz, amit mond, túlságosan beletalál valaki lelki sebeibe. Ha furcsa képet vág valaki, gondoljon erre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön kifejezetten rejtekező ember, szeret inkább a háttérben maradni. Nem mintha nem bízna önmagában, de nemigen bírja a rivaldafényt. Pedig most megvan önben az erő és az akarat a változtatásra. És még valami bűbáj is segíti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Újabban bizonytalanná vált a társkapcsolatát illetően. Valóban megérett az idő a változásra. Ez jó is lehet, ha maga is elébe megy. Nem kell, hogy ez más társat jelentsen, de mindkettejüknek változniuk kell. Kezdje magán!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne legyen olyan forró ejű, kivételesen hallgasson az idősebbek tanácsaira. Ha az első ellenszenvét sikerül legyőznie, akkor rájöhet, hogy a tapasztalat bizony nem ugyanaz, mint a régimódiság. Önnél a lendület, de amott a bölcsesség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Már reggel jókedvvel ébred, és derűs hangulatát egész társaságára rásugározza! Még olyan bolondság is megfordul a fejében, hogy szappanbuborék fújással köszöntse a napfelkeltét. Jó szokás, be kellene vezetni nap, mint nap.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mostanában túl sokat szorong. Talán túl nagyok az elvárásai a világgal, önmagával szemben. Valóban nehéz idők járnak, és ezt Ön most jobban megérzi. Főleg, ha otthon sincs minden rendben. Ha ezen tud változtatni, akkor mindenen.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma valamilyen meglepetésben lehet része. Lehet ez egy apróbb ajándék, vagy egy váratlan vendég. Akárhogy lesz is, biztosan örömét leli benne. Azt azonban ne feledje, hogy emiatt nem mondhat le megbeszélt találkozókat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Hiába van hosszú hétvége, önt nem hagyják nyugton a teendői. Meg kellene pedig fontolnia, hogy meddig érdemes húznia az igát. Ha úgy látja, megéri, akkor jó, de ha a javadalmazása csökken, akkor el kell gondolkodnia.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: